Over Ons

Autohuis Hoorn, Car Care Center, is een frisse, jonge onderneming die zorgvuldig gebruikte occasions levert tegen een lage prijs.
Op het gebied van kwaliteit doen wij grote stappen die zich uiten in vakkundige reparaties voor alle merken, hoogstaande car cleaning en tevens spot repair van krassen in de lak.

Onze ervaring in de autobranche betekent voor u dat u met een gerust hart uw volgende auto bij ons kunt aanschaffen en laten onderhouden, waarbij uitstekende service hoog in het vaandel staat!

Als u op zoek bent naar de perfecte auto kan Autohuis Hoorn u daarbij goed van dienst zijn; doordat onze occasions grondig worden nagekeken alvorens zij in de verkoop gaan, kunt u er op vertrouwen dat uw bolide u veilig en comfortabel van A naar B brengt.

Natuurlijk beseft Autohuis Hoorn dat een auto niet zomaar een aanschaf is. Onze medewerkers zijn ervaren en goed getraind; zij kunnen u alles uitleggen en optimaal begeleiden bij de aanschaf van een auto. Na dit proces bent u natuurlijk van harte welkom bij Autohuis Hoorn voor onderhoud en tevens zijn wij gespecialiseerd in o.a. koppelingen, koppakkingen en distributieriemen vervangen.

Wij doen dit net zo professioneel als de grote merkdealers en daarbovenop tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
Op die manier is autorijden voor u goedkoop en blijft het leuk, zoals het bedoeld is.

Is uw auto zijn glans verloren? Ook dat is geen probleem want wij zijn in staat om deze voor langere tijd terug te brengen door middel van hoogwaardige en zeer professionele poetsmiddelen zodat u nog meer geniet van uw eigen auto.

Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor aankoopkeuringen, wij bekijken neutraal naar de auto die u aan wilt schaffen, zodat u toch een stukje zekerheid krijgt.

Neem contact op met Autohuis Hoorn

Menu